Kontaktirajte nas

Nalazimo se u blizini samog centra Zagreba, u neposrednoj blizini Kvaternikovog trga, na adresi Domjanićeva 19, koja je vrlo lako prepoznatljiva i pristupačna i pacijentima koji dolaze izvan Zagreba.

Dostupni smo osobnim vozilom s obzirom na to da u sklopu Poliklinike imamo i parkiralište, a nalazimo se i u blizini javne garaže (Garaža Kvatrić). Do nas se lako i brzo može doći i razgranatom mrežom javnog prijevoza.

Rado ćemo odgovoriti na sva dodatna pitanja. Obratite nam se s povjerenjem!

Dostupni smo i na socijalnim mrežama

POLIKLINIKA HOLOART d.o.o. za zdravstvenu djelatnost,
MB:05271088
OIB 49492306222,
Sjedište: Dragutina Domjanića 19, Zagreb
IBAN HR6023400091111076240
Temeljni kapital: 20000 kuna, uplaćen u cjelosti PBZ

Radno vrijeme

Slobodno nas nazovite tokom radnog vremena.

 

Ponedjeljak-Petak14:00 – 21:00
Subota09:00 – 14:00
I po dogovoru

Ultrazvučni pregled

Pomoću ultrazvučnog pregleda može se tačno odrediti veličina, oblik i ehostruktura parenhimatoznih abdominalnih organa. Moguće je prikazati patološke promjene npr. na jetri, gušterači, bubrezima, slezeni, kao i patologiju lymfnih čvorova.

Sistematski pregled

Preventivni sistematski pregledi posebno su značajni za otkrivanje malignih oboljenja – raka prostate u muškarca, raka dojke i maternice u žena, raka želuca i debelog crijeva, te raka pluća.

Neurologija

Neurologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i liječenjem oboljenja mozga, leđne moždine, perifernog nervnog sustava i mišića. Nervni sustav je vrlo složen i sofisticiran, te je i liječenje često složeno i dugotrajno.

Kardiologija

Koristeći kardiološke usluge naše poliklinike u vidu zasebnih pretraga ili paketa kardioloških pregleda pacijent dobiva sve što je potrebno za preventivno djelovanje protiv različitih vrsta srčanih oboljenja.

Nefrologija

U Poliklinici Holoart možete obaviti pregled pregled liječnika subspecijaliste nefrologije, te ultrazvučni pregled bubrega i urotrakta.

Interna medicina

U našoj Poliklinici liječnici internisti obavljaju i sistematske preglede čiji je opseg i sadržaj prilagođen životnoj dobi, spolu i postojećim zdravstvenim problemima pacijenata.

Gastroenterologija

Poliklinika Holoart pruža liječničke usluge iz Gastroenterologije - grane interne medicine koja se bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti probavnog trakta.

Ginekologija

Naša ambulanta ginekologije opremljena je odličnim ultrazvučnim uređajima koji omogućuju brzu dijagnostiku patologije ženskog spolnog sustava. Od postavljanja sumnje do konačne dijagnoze potrebno je kratko vrijeme.

Psihijatrija

Psihijatrija nije namijenjena samo pacijentima s mentalnim oboljenjima ili bolestima ovisnosti, jer svako od nas u nekom teškom životnom trenutku ili kriznoj situaciji može imati psihičke tegobe.

Fizikalna medicina i rehabilitacija

Naši liječnici fizikalne medicine obavljaju preglede i određuju rehabilitacijske tretmane i liječenja degenerativnih bolesti kostiju, zglobova i kralježnice.

Dermatologija

Informirajte se o bilo kakvoj novonastaloj promjeni na koži, sluznicama, vlasištu, noktima i vanjskom dijelu genitalija ili kada se već postojeće promjene počnu mijenjati ili širiti.